Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Iomega

    őstag

    Szép estét fórumtársak!

    Egy olyan szituációt, amit próbáltatok megbeszélni, illetve kifejtettetek, arra annyit írnék csak...

    Voltam már hasonló helyzetben, vagyis kerültem hasonló szituációba, aki azt mondja , hogy nem, az minden bizonnyal nem állít igazat, vagy itt jön az, hogy hihetetlen, de mégis igaz. Na de ami késik nem múlik. Persze próbáljunk pozitívan élni, gondolkodni, még, ha sokszor nem is megy olyan könnyen, ezzel redukálni lehet az ehhez hasonló eseteket.

    Számomra a legjobb megoldás az, hogy odébb állok, mert ugye az okos enged, szamár szenved. Nagy ívben elkerülöm a efféle szituációból létre jöhető vitát, konfliktust, mert azt nagyon nem szeretem. Ha az ember felismeri, hogy egy adott személy az ő értelmi szintjéhez képest alul marad, akkor már eleve reménytelen, vagyis nincs értelme szóba elegyedni, megkérni bármire is, hisz vita nélkül úgysem ússza meg az ember.
    A vita, az számomra nagyon negatív tényező, én viszont próbálom csak a pozitív dolgokat magamba szippantani, a negatívot kizárni amennyire csak tudom. Tehát nem megyek bele a sötétség birodalmába.
    Feltöltődni szeretek, a negatívumtól csak merülnék. Természetesen, vannak helyzetek, amelyeket nem lehet kikerülni, muszáj megoldani úgy, hogy az adott személlyel kommunikálni kell, de a mostani eset az nem erről szól, az már egy másik történet. Remélem sikerült valamit ez ügyben segítenem.

    Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

Új hozzászólás Aktív témák