Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nofi

    őstag

    válasz vadászcsiga #52427 üzenetére

    Köszönöm, de már nem aktuális. :R
    Egyébként nem egy rossz telefon, az árához képest meg pláne. Nálam egy negyed órás nyomkodás döntötte el a vásárlást végül. A rendszer alapjait nagyjából ismertem, barátnőmnek 4XHD-ja van (ami egyébként mint telefon, sajnos gyalázatos :( ). A méretet még szerintem meg tudtam volna szokni, persze szigorúan úgy, hogy nem nadrágban hordom. A kijelzője szép, sőt, gyönyörű. A hátsó gomb szerintem mellényúlás ebben a formában, mivel a mellényomást még csak-csak meg lehet szokni, de nekem kényelmetlennek tűnt egy kézzel tartani és közben hátulról kifelé nyomni a telefont. Mindegy, ez is apróság, úgy mint az ikonok, az anyaghasználat, stb. Ezért az árért ez van.
    Konkrétan az döntötte el a vásárlást, hogy a T-nél egymás mellett volt az iPhone és a G2. Pár napos tesztek, meg frissen bootolt benchmarkok ide, vagy oda, itt tényleg boldog boldogtalan nyomogatja ezeket a készülékeket. Ez az igazi benchmark szerintem és így már rohadtul érezni lehetett, hogy akad (nem csak reccen). És itt nem arról van szó, hogy ne tudnék feltenni egy taskkillert, meg ha én használom nyilván jobban odafigyelek. Kívánom, hogy nálad minél tovább tartson a felhőtlen (?) öröm, én nem szeretek úgy venni valamit, hogy "ezt meg tudnám szokni".
    Mindent összevetve nem volt egy egyszerű döntés, talán ha gyári (google!) 4.4 rendszerrel jött volna akkor bepróbáltam volna.

    Xbox GT: nozsolt

Új hozzászólás Aktív témák