Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz ripla #53231 üzenetére

    Az álmennyezet egy külön téma, előtte jól meg kell tervezni, illetve a vezetékezést meg kell oldani benne egy villanyszerelő által. A ledekkel különösebben nagy gond nincs, ha led spotokat is akarsz el kell döntened milyen fényűt szeretnél (van sima fehér, meleg fehér, hideg fehér), akkor milyen szögbe világítson, és milyen fényerővel, illetve az adott helyiségbe hány darab kell.
    Körbe a led szalagnál le kell mérni pontosan hány méter kell és milyen mert abból is van 1000 fajta. Nekem úgynevezett RGB led van benne ami vezérelhető színű. Ha ilyen kell el kell dönteni 1 méteren hány led legyen a szalagba, van 30, 60, 120db-os. Nekem a 30-as van mert sok utána járás után tudtam ennyi bőven elég, és így lett. Akkor ha megvan milyen led szalag kell pontosan és hány méter, ahhoz olyan tápot kell venned ami elbírja, illetve kell hozzá egy jelerősítő mert ha egybe bekötöd akkor a vége elhalványul a szalagnak. + természetesen kell hozzá egy vezérlő, azaz távirányító amivel irányítod. Nekem ilyen van hozzá, ez az egyik legolcsóbb, van még egy csomó fajta ebből is.

    Ha majd kell ilyen led szalag megadom a címét akitől vettem, nagyon jó áron találtam. Nekem az egész körbe vezérlővel, táppal postaköltséggel 25 ezer volt.

Új hozzászólás Aktív témák