Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Na akkor vissza az iOS 6-7 témához:

    1. Nekem kell normális, full screen Safari. Erre iOS 7-en nincs lehetőségem. Vertikális nézetben jo, horizontálisban viszont baromi zavaró.

    2. Nekem kell normális noti center, olyan, amilyen iOS 6-on van, időjárás widgettel, nem kisregénnyel, normális naptárjelzéssel, nem azzal az odahányt órára lebontott szarral, amin nem látom, mi mikor lesz, a holnapit meg főleg nem. Csak azt, hogy a következő X órában semmi se lesz... :W Who the fuck cares? Az értesítesi rendszert is tök fölösleges volt 3 oldalra bontani, plusz oldalak, fölöslegesen, amikor egyben is láttam mindent.

    3. iOS 6-tal sokkal gyorsabb az i5, de iPad mini eseteben is látszik, hogy az iOS 6-os gyorsabb rajta, két Mini van itthon, egy 6-tal, egy 7-tel.

    A galériában baromi sokat takar a képeknél az alsó-felső sor, legalább olyan zavaró, mint a Safariban. iOS 6-on az is jobb volt.

    Ezen felül a szubjektív véleményem szerint szebb is a 6, de mivel gyorsabb, es bizonyos funkciók tekintetében jobb is (noti center, teljes képernyős böngészés) így eszem ágában sincs frissíteni. Majd a következő iPhone-nál, iOS 8-9-cel, hacsak addig valami miatt ra nem kényszerulok. :) Nekem ez így jo, bugmentes, gyors, nincs miért frissítenem. Amúgy is, általánosan kijelenthető, hogy a legjobb verzió mindig az aktuális főverzió utolsó firmware-je. 3.1.3, 4.3.4, 5.1.1, 6.1.4.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák