Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz #85038 üzenetére

    Épp ezaz. Van akinek sokkal újabb telefonja van és az akarja már cserélni. Egyszerűen nem nagyon értem meg, hogy miért jó ez a félévente cseréljünk telefont, mert hatalmas kényszert érzek magamban, mert a többi embertől látom, hogy ez már nem elég jó nekem, pedig de.

    madgie:

    Ezek szerint nálad 4.7"-nál van a határ, nálam 4"-nél. Nyilván a kosárlabdázóknál meg 6"-nál. Mindenkinek más és más a megfelelő, véleményem szerint átlag méretű tenyerem van, pláne ha a nőket is belevesszük. Nem tudom elképzelni azt, hogy fogásváltás nélkül egy nő vagy egy átlag férfi a kijelző mind a 4 sarkát el tudná érni.

    A képre: Ezzel is teljesen egyetértek. Én a 4"-os iPhone méretet nevezem meg határnak, ebből következik, hogy lehet ennél nagyobb kijelzőméretű telefont kihozni ekkora méretben, esetleg kicsit szélesebben, de nem sokkal. Talán 4.3-4.2 a max, ami még kihozható lenne.

    iPademet én se hordom magamnál mindig, csak akkor ha tudom, hogy kelleni fog, de általában mindig van nálam táska, így ez nem okoz akadályt, különbözőek vagyunk.

    ittakary:

    Jólvan, akkor ennyi erővel te meg: "mindenkibuziakinek4,5"nálkisebbatelefonjaésnemkellnekinagyobb"....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák