Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    válasz radi8tor #90463 üzenetére

    Azt ne feledd el, hogy sok ember van aki csak bemegy oda melegedni vagy becsekkol facebookon, mert az menő, de pénze nincs. A másik részét pedig külföldön dolgozik és csak haza jött pihenni vagy a külföldnön dolgozó rokon küld neki haza pénzt. Sok az ingázó is külföld-magyar közt.
    A betett vidóban a legszánalmasabb, hogy a rendőröket már rá is állították, egy utat gusztustalan mmódon lezártak, későn van a fogyelmeztetés, hogy barátom ide má matrica kell, népnek nem igen szóltak ezügyben. Egyszerűen agyrém!
    Ma vesztem össze haverral, mert szerinte ki tudom fizetni mivel angliában dolgozok. Sokak szerint fejős tehén vagyok. Naná, hogy ki tudom fizetni, de ha lehet nem tenném.
    A másik én pl. hova repüljek ha megyek haza (Kanizsára). Sármellékre nem megy repülő innen, pedig az lenne a legjobb. Zágrábba megy, de onnan is kell matrica ha maza megyek különben kóvályoghatok úttalan utakon onnan haza. Pozsonyba is mehetek. Oda nem kell matrica, de onnan 3,5 óra haza. Pestre már matrica kell. Ráadásul pestei reptéren a parkolás is nem kevés, plusz simán kijelenthetem, hogy európa legdrágább reptere, minden tekintetben. Osztrákba nem igen mennek innen, vagy csak átszállással vagy drágán. Meg vagyok áldva ezzel a hazamenéssel. Amennyiért haza megyek majdnem kétszer el tudok menni spanyolba, azért nem mindegy.
    Tisztában vannak vele ezek a mocskok, hogy egyre többen dolgoznak külföldön és egy évben egyszer-kétszer mikor haza jönnek ez nem tétel nekik. Tuti valamit arra is ki fognak találni, hogy ha küldünk haza lóvét dobjanak rá egyfajta adót, mivel nagyon sokan küldünk haza és ez is egy megfejhető dolog.

    [ Szerkesztve ]

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák