Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biacsia

    tag

    válasz ST05 #14072 üzenetére

    Igen ,sikerült a mutató ujjam megvágni,de jelentem a vérzés elállt megmaradok. :DDD Javaslom mindenkinek , hogy a borotva penge egyik végét , meg az ujját is tekerje be szigetelő szalaggal. ;] Igen a kupakon is liquid pro van, viszont csak kb. egy 10Ft-os nagyságú részen , mivel kicsit fröcskölt a kenés során, nem forszíroztam ,hogy a lapot is összekenjem vele.
    Kerestem egyébként régi F1 es tesztet még este, de csak olyat találtam, ahol a 3.8-as beállítással mentem 1 órát, asszem' ott max 62 fok volt a legnagyobb hőfok.-amit linkeltem képet ott 3 kör alatt már 76 fok körül voltak a magok- Viszont nehéz kétszer ugyanolyan versenyt menni:D Biztos nem mindegy, hogy első vagyok ,vagy a mezőnyben autókázok 20 kört.A linx ezzel szemben kétszer-háromszor-sokszor kábé ugyanazt dobja. De a hőfokok helyett beszéljen a többi mutató szám.
    A ventik fordulatszámát nem sikerült alacsonyabbra vennem, mivel nincs rajta ventilátor a méréseket is így csináltam ;] , frekiben 4->4,6Ghz és feszültségben 1100mv->kb.1350mv tudtam feljebb menni!
    Úgy vettem észre egyébként , hogy a jó öreg gtx560ti mellett 4Ghz -en is bőségesen elég(persze a minimum fps kicsit javul,ha tovább emelem a proci órajelet ) Akkor mégis miért tettem?! A saját kíváncsiságom hajt!A gyakorlati haszna megkérdőjelezhető az effajta moddolásnak.Persze számszerűsíthető akár milyen apró is a változás -bár én a 17 fokot nem gondolnám mérési hibának-, de akkor meg marad az az indok,amit én is sokszor említettem már: minek ha már úgy sem veszed észere? :) Azonban engem jó érzéssel tölt el,ha valamit "megjavíthatok". El is gondolkodtam rajta, vajon miért nem így adták ki egyből??? A válasz ismert , amióta az autókat is megtervezik a mérnökök, aztán a közgazdászok elrontják kicsit! Hát hogy nézne már ki ha egy új autó ugyan úgy kibírna 20 évet mint a jó öreg szivar ódi' ...
    Béke! :R

    [ Szerkesztve ]

    "...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."

Új hozzászólás Aktív témák