Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rocky100

    csendes tag

    válasz SRII #16194 üzenetére

    Egyik sem.

    Nettó fa*zság tuningolni egy amd fx 8320-ast vagy 8350est. Ugyanígy egy i5 3570est vagy egy i7 3770est akár.

    Ugyanakkor persze, igen, megvan ugyan bennük a potenciál ez igaz. Tudják, lehet húzni, arra is valók részben(AMD FX - Intel K)

    Viszont hozzá kell tenni hogy egy okosan összeszerelt, minőségi alkatrészekből álló, ERŐS konfigban az ilyen bivaly procik esetében gyakorlatilag semmivel nem leszel előrébb ha nyúzod a procit és szórakozol a feszekkel :( Sem játékokban, sem pedig a felhasználói élményben. Én speciel hülyeségnek tartom ezen a szinten nyúzni EZEKET a procikat. Egyrészt nem tudok olyat mondani(más se) amihez alapjáraton turboval ne lennének elegek.

    Másfelől meg aki észrevesz 1920ban kimaxolva 5-10 ingadozó fps különbséget szemre játékokban, annak csak gratulálni tudok.(meg annak aki erre gerjed)
    Annak is aki nem bír 3-4 másodpercet tovább "várni" xy alkalmazásban, vagy arra hogy feláll a rendszer. Hú de előrébb van :C

    A másik agyhalálom meg amikor a már eleve megemelt órajelekkel forgalomba kerülő közép és felső kat. videokarikat(a legtöbb ilyen) is tuningolgatják -.-" aztán sír a paraszt ha esetleg egy tranzisztor vagy kondi megadja magát a nyákon, és élből leszarozza a gyártót is. Hát gratulálok. De hát ez van. Sok a "jóképességű" user manapság.

    Egy pc szakértelmet igényel elsősorban. Főleg ha komoly munkára használja az ember. Nem tuningshow meg forgó keréktárcsák és nitro meg alufelni neon meg "nídfóspídándörgránd" -.-"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák