Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz daveoff #17838 üzenetére

    Miért is? :F PX egészen másképp teszteli a GPU-t, másképp nem lenne külön teszt sem, nem igaz? Amióta Px tesztek vannak 3DMarkokban, számtalanszor előfordult, hogy a D3D tesztek lefutnak, PX-ben meg hasalás van. Értelemszerűen ha a PX-et a CPU viszi, akkor az a tuning rossz, ha a GPU, akkor meg az.

    Ha valaki csak addig jut el, hogy "a LinX max. hőmérséklet tesztelésre jó, másra nem nagyon", annak valószínűleg nem túl bőek az ismeretei a tuningolásról. Attól, hogy ilyen egyedek csoportot alkotnak, még nem lesz igazuk. ;)

    JoolsNOS: Akkor szar a tuning. Nálam LinX-stabil teszt sosem dobta el magát semmilyen játék alatt. Annyit kellene megérteni, hogy a LinX terheléses teszt, tehát azzal a rendszer terhelt állapotát lehet tesztelni, ennek következménye persze a melegedés. A LinX többféle adatot kijelez (pl. sebesség), azok alapján tudható (már ha tudja valaki), hogy mit kell még állítani a tuningon. Ha mindez OK, játékok sem akadnak ki (és véletlenszerű hibák, kék halálok sem következnek be). De ha pl. C3/C6-ot bekapcsolod (vagy mást nem állítottál be megfelelően), hiába lesz stabil a LinX, bármely, nem folyamatosan full terhelésen futó alkalmazás boríthatja a rendszert, amely érzékeny a magok lekapcsolására, a feszültség- vagy órajel-ingadozásra.

    ates85: Az azért kérdéses, hogy milyen terhelést kapott a rendszer. Ha maxot, akkor jó az eredmény.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák