Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thom95

    tag

    haly: Bocsánat hogy ilyet mondok, de ez hülyeség, hogy egy 3570k nem tud kihajtani egy 7870-et, 4.3-on meg végképp simán kihajtja..! :D AMD kártyától meg ne olyan sűrűn várd hogy 99%-on ki legyen hajtva minden játékban, hiába monitorozod MSI AB-el. AMD-ék nem tudnak illesztőprogramot írni vagy nem tudom.. amióta nVidiám van, a GTX 480-at is lazán kipörgeti...van itt az oldalon egy úriember, akinek 480SLI-t visz, úgy gondolom az rendesen odatenne pedig a 7870-nek. ;) Természetesen a két kártyát is képes kihajtani..
    Szerk.: Ha vitára ad okot a kijelentésem, ha nem ( nem áll szándékomban! ) azért pártoltam át nV-re AMD helyett, mert kb. a játékok 70%-ban az azonos árú vagy akár olcsóbb kártya jobban teljesít..

    Kérdésem is lenne: van egy 3570k procim egy Asus P8P67 Evo lappal. Valahogy sehogy nem tudom megoldani a tuning kérdést. 4.3-on 1,224V kell neki. 4.5-nél viszont nem hajlandó 1,35V alatt beindulni..
    Nem értem, ennyi lenne a proci értelmes vége?

    LLC, Offset elvileg jól van beállítva. Valaki akinek hasonló párosa van és tuningol is, tudna dobni egy pár beállítást vagy lehetőséget?
    Köszönöm előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák