Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johni5

    őstag

    Van itt egy-két durva feszes proci,nem mellékesen jó magas hőfokkal.
    Én egy éve birtoklom lassan az enyémet.Gyári állapotban kb 1 hónapot ment,majd IHS lett ennek is a vége.A higany vizualítású trutyi azért megtette a hatását.Nem szedtem szét azóta,és nincs is rá szükség.
    A megfelelő beállításokat azért sokáig keresi az ember.Én 24/7-re 4500MHz-n a következő beállításokkal stabilan játszom.(BF4 egyhuzamban 9 és 1/2 óra.)Kékhalált nem láttam már nagyon régen.

    Asrock E3 G3 2.31 Bios
    Szorzó 45 Az alatta lévő beállítások gyári állapotban.CPU PLL Auto állásban,mert azt csak instabilitás esetén használom,de csak 4.7GHz fölött.CPU Offset +20mV Level 3-ba.Mem fesz 1.61V Mem vezérlő 1.103V
    CPU PLL :1.709V. Minden Energia gazdálkodási bisz-basz bekapcsolva.

    A memóriák optimális időzítéseinek beállítására rohadtul figyelni kell,mert ha mind a 4 helyet használod,akkor könnyen bele lehet futni egy önszivatásba.2400-on mind két pár (külön-külön) stabil volt.Ellenben teli slottal csak pislogtam,és a proci beállításokat bűvöltem napokig.(Itt most CPU 5GHz-ről beszélünk.)Mem teszt nem dobott hibát.Linx viszont azonnal kivágott.

    24/7 Atom stabilan:A két radi egyike passzívan,míg a másik 2 darab 12cm 480-as forgón pörög.A passzív radin nem kötöm be a két ventit,mert értelme kb semmi.

Új hozzászólás Aktív témák