Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • haly

    őstag

    válasz KillerKollar #21738 üzenetére

    Megölni a procit elég nehéz, hogy megnyugtassalak. Előbb fog a géped kikapcsolni, mint, hogy elfüstöljön, hála a beépített védelemnek. Amin eléri a max hőfokot lekapcsol. Volt itt fórumtárs, írta, hogy leállt a pumpa a vízhűtésben, és vagy 7-8-szor újraindult a gépe, már BIOS-ban is megfagyott, mire rájött, hogy a proci mindig felment 90 fokra, és lekapcsolt a rendszer. Ha jól tudom, azóta is működik a gép. :K
    Procilimitre meg visszatérve, inkább húzd fel. Én ez ügyben már kaptam nagyon sok hideget, meleget is. Én azon az állásponton vagyok, hogy egy i5 3570K-t bizony térdre lehet kényszeríteni egy 7870-es kártyával is, ami azért elég viccesen hangzik, ugyanis tényleg nem lehet ezeknél a prociknál jobbat kapni játékra. LGA2011 már megfordult a fejembe, de túlságosan pénznyelő, minthogy nekem megérje. Inkább húzom a procit, ameddig csak tudom. 4.5GHz-en, ha kimaxolsz mindent, akkor remélhetőleg nem lesz procilimited, de ha 1-2 beállítást visszaveszel, akkor garantált. :K Így jobb a békesség, inkább adj a kártyáknak bőven a procierőből. Szóval egész nyugodtan mehet az 4.5GHz-en is, csak alapos tesztelésnek vesd alá. Holnap még ha tudok, akkor segítek. Ma estére már csak a topic marad. Esetleg olvass vissza, sok emberkének segítettem már itt, hátha találsz használható infót. ;)

Új hozzászólás Aktív témák