Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz krx21 #2678 üzenetére

    Neked magasabb feszt is kap a procid, a környezeti hőfokok ismeretlenek, a loadline calibration és a drop is, no meg a két proci sincs azonos szivárgásúra és VID-re válogatva. Ne akard összehasonlítani, még 20°C delta T is normális proci és másik proci közt. Gyártástechnológiai szórás.

    (#2688) Obliterátor: nem nagyon befolyásolja a RAM a CPU tuningot Ivy esetén, ha a BCLK-t nem bántod, és a szorzó állítással tuningolsz.

    (#2692) HaZsolt: A régi procid nem is vitte ezt. Az MSI lapok meg sütik el a procikat, egy Z77A-GD65 egy fórumtársunk i5-2500-át vitte: [link]. Meg ugye nálam a Tiedet. :O

    (#2672) KingKongáska: Az a videó nem releváns, mert nem látunk RAM beállítást, meg semmit. Továbbá nekem hiteltelen is, mert nem nézett alaposabban utána az ipse a dolgoknak. A Sandy-t ajánlja extrém tuningra, az Ivy-t meg mediumra, holott nem ez a helyzet. A Sandy minden körülmények között megáll ott, ahol. Az Ivy meg skálázódik hidegre és feszre.

    (#2670) toyone: :DDD

    (#2682) Macka: van AVX-es prime95 is már. :D

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák