Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bobalazs

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Speed® #29084 üzenetére

    Az a helyzet hogy két ilyen lap van most nálam, egyik haveré. Enyém is meg volt mekkenve a béta bios frissités után. Egyel korábbi verziót szedtem a giga fórumáról egy linkből, azzal megy. A weboldalon található utolsó béta bios meg rosszalkodott, nálam is boot loopos volt.

    Ivyhoz bizony az összes 6os szériás giga lapra újabb bios kellett, Ebben a cikkben 32 lap van amire ez vonatkozik. Sima award biossal 39 a max szorzó. A béta biosok meg ugyanarra az award biosra alapozott patch, időhiány miatt kidobták, soha nem fejlesztettek komolyabbat. Ezekkel viszont elérhető a 3Tb-os HDD, és 3K széria CPU tuning.

    “For the locked multiplier issue, to be honest, it is the Award BIOS limitation for our Z68 boards to Overclock with IVB K series CPU. It will be locked at 39.” – Gigabyte USA
    Read more at http://www.legitreviews.com/intel-ivy-bridge-processor-overclocking-proves-challenging-for-some-motherboard-makers_1917#IxqBt7oxtixcaHDq.99

    Ennél a lapnál egyébként van még egy fontos bug; Frissítés előtt az "Other PCI Device ROM Priority"-t "Legacy only" állásba kell rakni különben nem bootol (azt hiszem pcie 3.0-s) Nvidia kártyákkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák