Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    válasz pingwin92 #31469 üzenetére

    Ó, hogy basszam meg! :W Ennyire nem lehetek hülye... :Y
    A múltkor itt panaszkodtam, hogy az advanced nézetben hiába kattintgatok, nyomom az entert, space, semmit nem csinál, én pedig vártam, hogy majd felugrik egy ablak, ahol kiválaszthatom a kívánt szorzót. Heh, kiderült, hogy csak el kellett volna kezdeni gépelni, és aztán lehet nyomni az entert. :DDD
    Na, most már ezt is tudom. :C

    Egyébként közben beszereztem egy 3770K-t, úgyhogy most már szabad a móka.

    Múltkor beállítottam neki egy 45-ös szorzót, de semmi egyebet nem állítottam.
    Nyilván simán bekapcsolt, el is indítottam rajta egy Prime95-öt (már nem emlékszem, milyen beállítással, de valamelyik az első kettő közül, vagy a max. hő, vagy a max fogyasztás), addig meg elmentem ebédelni. Előtte azért egypár percig néztem, és olyan 80-85 fokra ment fel a proci, aztán mire visszaértem, a Windowsos bejelentkezőképernyő fogadott, úgyhogy val'sz'eg újraindult, feltehetően kékhalállal, nem tudom, nem látta senki, de nem egy sima Windows update volt, mert az ki van kapcsolva. Asszem..

    Utána elindítottam egy Aida64-es 'stability test'-et, közben meg volt nyitva a Chrome, én meg gondoltam, hogy ok, hogy most itt vagyok, és nézem, de, hogy ne unatkozzak, addig finoman netezgetek egy kicsit. Ami abból állt, hogy megnyitottam (jó lassan) 1 db weboldalt, azt' azt, elkezdtem olvasgatni. Mire az oldal aljára értem, és lapoztam volna, fc-zett a Chrome. De más furi dolgot nem csinált.

    Itt mi lehetett a probléma?
    TDP-t kéne emelni? Vagy feszt adni neki? Esetleg mindkettő? Vagy csak simán bugos a Windows is meg a Chrome is?

    Egyébként amíg néztem Aidában a grafikonokat, nem láttam, hogy throttlingolt volna. Illetve de, egyszer, de asszem pont akkor váltottam át a Chrome-ra és nyitottam meg azt az egyetlen weboldalt - a másik 200 mellé, mert nálam általában meg van nyitva vagy 4-5 desktopnyi böngető sok ablakkal és még több füllel, így "indul" a Chrome minden egyes megnyitásnál; de mióta van SSD-m, meg ilyen gyors, HT-s procim, elég gyors az is.

Új hozzászólás Aktív témák