Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TXT

    őstag

    válasz Kupszi #31626 üzenetére

    Oszinten szolva, en mast tapasztalok.
    Nekem egy igen jol huzhato 3770K proci duborog a rendszerben, ami tesztek alatt hozta anno az 5Ghz-et is. En baratibban hasznalom az elettartama megovasa erdekeben, 4,7GHz-en egy mATX lapban egy 1070Ti vga-val 1440p-ben. Minden mai jatekot is vigan visz (BF V, Division 2) boven DX12-vel Ein10 64bit rendszeren, hiba nelkul, gyonyoruen. Mindezt max 75 fokon. Igaz, en delideltettem a procit egy hozzaerto forumtarsunkkal kb 5-6honapja, hogy ezzel is segitsem a hosszabb elettartamat. 5. eve hasznalom ezt a procit, amire eleg sokat vadasztam itt, mire sikerult megszereznem es egyaltalan nem latom ertelemet, h levaltsam, mikozben minden mai jatekkal is ilyen jol teljesit, ahogy korabban is az akkori ujdonsagokkal. Korabban igen sokat valtoztatgattam a konfigjaimon mire erre a szettre valtottam, de semmivel nem voltam eddig igy megelegedve, mint ezzel. Szoval reszemrol tokeletes ez az osszeallitas a mai napig is.
    Persze azt nem tudom, hogy mennyivel lehetne tobb fps, es/vagy masabb a megjelenites “minosege” egy ujabb procival, de valahogy ketlem, hogy jelentos lenne a valtozas, ha Afterburner szerint, most is 100%-on fut a vga is es a proci is a jatekok alatt. Tevedek?
    Termeszetesen tisztaban vagyok vele, hogy az evek alatt tortent fejlesztesek, ujitasok, esetleg optimalizalasok javithatnanak mindenen, de mindezt milyen felarral es mennyi valos, lathato, erezheto javulassal? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák