- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
NVIDIA: a következő nagy dolog az AI-generálta videó
it Az NVIDIA vezérigazgatója szerint még nagyobb keresletet hoznak majd a chipjeik iránt az AI által generált videók. Pedig nagy baj nincs, legutóbb így is 200 milliárd dollárral nőtt a cég piaci értéke a kedvező tőzsdei hangulat miatt.
-
Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G
ma A 300 eurós ár mellé kifejezetten igényes megjelenés társulhat.
-
Békésen legelészik a májusi hardvercsorda
ph Ezúttal monitorokat, processzorhűtőt, házat, routert, tápokat, egérpadot és akciókat tereltünk be a szombati karámba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz Peterhappy #812 üzenetére
Na ehez azért sokat kellett kutatni (egy évet biztos a cikk szerint)
"A Matter nevű folyóiratban publikált kutatás eredménye szerint a megoldás az őrlés minőségében lehet: minél finomabb az őrlés, a kávé annál nagyobb mennyiségben oldódik fel a vízben. Ha a kávét a lehető legfinomabban őrlik, hogy minél nagyobb kávéfelületet érjen víz, akkor viszont a finomság miatt eldugíthatják a szűrőt, és nem tud ott átmenni a főzésnél a víz."
Megoldás " durvább őrlésű kávét kell használni".
Erre rájön bárki aki magának darálja a kávét. Az ,hogy egy 7-15 mp alatt készített kávé az nem igazán presszó az egy dolog de az utolsó mondat rendbe rakta a dolgokat miért is okoskodtak: "a gyorsabb főzéstől nőtt a bevétel"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs