Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    Nyári ruházatom tömege 1,2 kg (SPD cipő, rövid bicajos naci, felső mez)
    Téli ruházat tömege 4,2 kg (szárazon!), mely -10 C fokig megfelelő 2 órás tekeréshez: (bakancs, téli bicajos naci+ thermo naci, térmelegítő, síkesztyű, síszemüveg, rövid póló, hosszú technikai póló, futódzseki, szélálló bicajos dzseki, fényvisszaverős felső, símaszk, sapka, sál)
    +1 kg, mert egy hátizsák muszáj a cuccoknak, és télen vastagabb gumik kerültek fel (súlyosabb, nagyobb gördülési ellenállás).
    Sisakot nem mértem bele egyikbe se...

    Szóval várom már a tavaszt nagyon. Könnyű lesz újra felgyorsulni, ha lekerül a sok plusz teher :DDD Addig meg alapozok a nap bármely időszakában.

    (#13655) Jofi81: Én motorozáskor tanultam meg az első féket használni. 20 éve az ETZ motoromról ellopták az első tárcsaéket. Utána motoroztam vele első fék nélkül egy darabig, és ugyanúgy közelítettem meg egy stoptáblás kereszteződést, mint előtte. Kb. 30 méterrel túlcsúsztam a kereszteződésen blokkoló hátsó kerékkel. Szerencsére nem jött semmi keresztbe. Szóval első fék nélkül életveszély közlekedni. Persze aki 5-10 km/h-val teker síkon, annak talán nem fontos az első fék:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák