Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ludsimon #21439 üzenetére

    Azért kíváncsi lennék rá ha mondjuk egy jó kis leejtőn gurulok lefelé és nem tekerek azt írná ki 400 watt meg ilyenek?
    Látom, még mindig nem érted :P A wattmérő a hajtóműbe van integrálva, ha tekersz, méri a tekerésbe fektetett energiát, ha nem tekersz, nem mér semmit. Nem érdekli sem emelkedő, sem lejtő, sem szél, sem szélárnyék, sem eső, sem az útminőség, egyszerűen csak mér, amikor tekersz.

    Azokon a kilométerórákon, ahol a hajtási teljesítményt más mért paraméterekből állítják elő becsléssel, ott simán előfordulhat ilyesmi anomália, ha az aktuális helyzetre nincsen felkészítve a bűvös képlet, vagy olyan külső tényező befolyásolja alapvetően a teljesítményedet abban a pillanatban, amit az óra nem mér (vagy nem tud mérni).

    attiati: kereső, pont tegnap írtam erről a táskáról. A víztartály zsebébe egy HP 6930p simán belemegy és stabilan tartja(14,1" és 16:10), nagyobb laptopról nem tudok nyilatkozni.

    fpeter07: jó kérdés, a hajtáshatékonyságot biztosan nagymértékben csökkenti. Én begörcsölt talpra tippelnék, mint mellékhatás, de a térdszalagoknak se biztos, hogy jót tesz, hogy másodpercnél sűrűbben teljesen nyújtott állapotba vágod őket. Ha egy úthiba miatti döccenőt teljesen kinyújtott állapotban kapsz el, az pedig határozottan rosszat tehet nekik.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák