Hirdetés

Aktív témák

  • dunc

    nagyúr

    Sajnos tegnap a tárcsafék felmondta a szolgálatot (Shimano BR-M416 tanulság sima bovdenes tárcsafék nem sokat ér) az volt a tünet ,hogy egyszer csak elkezdet durván ,ilyen zizegő,morgó hangot kiadni . Visszavittem a kerékpárt.,és azt mondták beállítják ,mondom ok. Pár óra múlva visszamegyek,és közölték,hogy nem lehet beállítani mert valami meghalt benne (elhajlott ,vagy valami ilyesmi) jól van akkor mondom csere. (tegnap lett véve) Közölték,hogy ,hogy nincs és két múlva ér ide :Y . Mondtam,hogy az nem gyere be mert húsvétkor is szeretném használni,így másik típusú bringára cseréltem. Amit nem is bánok,mert jobbat tetszik (igaz nem tárcsafékes,viszont kb majd egy kilóval könnyebb)
    Tehát egy Schwinn Csepelt hoztam el .Ez lett az acerás verzió.

    Kipróbáltam az Androidos SportPalt ,és nagyon tetszik,ahogy meg lehet nézni a térképet időt stb. A magasáról írtátok,hogy nem pontos,engem viszont az idő,és helyrajz érdekel.

    A tegnapi Kross kerékpáros olyan külső volt aminek a max nyomása 4 bár,a mostanin egy Kenda külső van amire 5.9 bár van írva mint maximum ,ez lehetséges,hogy ekkora eltérés legyen ? (most 4.2 van benne )

    Röviden ennyi a szösszenetem ,húsvét másnapján letesztelem a bringát,mint magamat.
    :))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák