Hirdetés

Aktív témák

  • Toomy

    senior tag

    válasz norbee2244 #30739 üzenetére

    "Előbb érkeztem haza bicóból Pákozdnál egy kedves autós úgy gondolta,hogy velem szemben jön és közben agresszívan mutogat,hogy menjek le a kerékpáros sávra(térkőből nagy hupszlikkal). Normálisak az emberek?"

    Minket is próbált egy Pákozdnál a Velence 10x-en leszorítani, sőt az Imi barátomat konkrétan lökdöste is lefelé az útról. :W Ráadásul egy büdös vén geci volt, mellette a rohadt vén szatyrával. Aki nem is szólt rá. :W Félek, hogy ha egyszer elkapok egy ilyet akkor el fog borulni az agyam és azt nem köszöni meg. :U

    A napokban egy kereszteződésnél majdnem volt egy csattom. Drága fiatal hölgy megvárta míg odaérek és átment előttem mikor már majdnem a kereszteződésben voltam. Satu fék keresztbe csúszás és üvöltés hogy a jó k..va anyádat! Nem kicsit szarta össze magát, de nekem se sok kellett, hogy befigyeljen a sport szelet. Na Ő nem vett észre és ez más kategória, mint aki direkt ki akarna oktatni és lökdös lefelé az útról dudálva, mutogatva.
    Nem győzöm hangsúlyozni, úgy kell bringázni mintha mindenki minket akarna megölni. Kicsit durva megfogalmazás, de ez az igazság!

Aktív témák