Hirdetés

Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    Imádom az endot! :DDD ;)
    4 egység volt a 7-ből amikor indultam ma kerózni, gondoltam csak kibírja, tegnap full töltéssel 2 egység ment le zenével meg endoval 2 és fél óra alatt . Lényeg a lényeg mentem egy nem túl nagy távot bár nekem ez is elég, erdőben, földúton.
    Befordultam az utcánkba, de olyan jó zene szólt ;] hogy mondom megyek még egy kört a másik utcába és visszafordulok. Így is lett, de ahogy ismét fordulok be az utcánkba, jön egy hang mint amikor rádugom a töltőre a telót és megszűnt a zene is. Na mondom az szép. Holnap ismételhetem meg. Itthon aztán rádugom a telót a töltőre, elindítom az endót, nem mertem benne nagyon mászkálni, de gondoltam a history-t csak megnyitom, előtte meg próba cseresznye alapon wifire is csatlakoztam. Megjelent egy "körbe" nyíl, itt picit jobb kedvem lett gondoltam hátha most tölti fel a dolgokat, mint amikor lestoppolom, erre elkezd jó hangosan a "női" géphang beszélni vagy 10 másodpercig, és feltöltötte az "etapot". Frissítettem egyet már a gépen, és gyönyörűen ott volt a "lényeg".
    Lehet ez alap, vagy valaki így használja, hogy majd otthon feltöltögeti a history-ból, de nekem ez nagyon új, mindig félve nyomtam eddig rá, az udvaron a stop-ra, na mondom csak most ne szakadjon meg.. :B

    Amúgy ki mennyire meri, itt belinkelgetni a workout-ot vagy postolni facebookon? Mert simán látszik, hol lakik az illető, még ha a profilján semmi adat nincs megadva. Nemrég volt asszem a fókuszba, hogy nem érdemes a fészen megadni a címünket, meg feltölteni képeket a nappaliról, szobákról, mert simán betörés lehet belőle. Mert a térképen simán látszik, honnan indultunk, és hova érkeztünk, még ha semmi adat nincs rólunk.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák