Hirdetés

Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    válasz salieri. #37192 üzenetére

    Mennyi időre mész? 1 óra parkolás 240Ft, nem kéne hogy nagyon fájjon, ha nincs elvi gondod vele. A nyolcadik kerület szinte teljesen be van kamerázva, Budapest egyik bűnügyileg legkevésbé fertőzött kerülete volt pár éve (nem tudom most mi a helyezése), de az itt lakók nem itt a bekamerázott területen bűnöznek, ezért félni nem kell. Persze, nem tanácsos belekötni a rézbőrűekbe, nem kell a vastag aranyláncot kívülre felvenni, a Ferrarit az utcán hagyni, stb. de ezt máshol sem tanácsos.
    De ha a Corvin pláza mélygarázsát használod - ami a Kisfaludy és a Futó utca közti területen található, felette a pláza - akkor attól függ, hogy mennyit kell gyalogolni, hogy hol parkolsz le a garázsban. Ha ügyes vagy simán felliftezel a földszintre és kisétálsz a Vajdahunyad utcába és összesen kevesebb, mint 100 métert sétálsz :). Egyébként úgy saccolom, a pláza ajtajától max. 30 méterre lehet, tekintve hogy a pláza középvonalától (ez a térképen Corvin sétány néven szerepel) kb. 100 méterre már az Üllői út van.

    ui.: eléggé hülye vagyok, hogy ennyit gépeltem egy ilyen "piti" dolog miatt, ahelyett, hogy beírtam volna, hogy 150m. :) Ez Budapest belvárosa, nem Los Angeles.

    Legyen szép napod!

Aktív témák