Hirdetés

Aktív témák

  • lecsokolbi

    aktív tag

    A mai egy csodálatos nap volt :)

    Ismerősökkel elgurultunk Gyöngyösről Hollókőre. Persze nekik van outi :D rajtam csak az 1.5 ös Geax segített.
    Pásztónak mentünk. kis szervizidővel 1:47:00 alatt mentünk, nem volt eszeveszett tempó de montival jó kis edzés volt :D Hazafelé Pásztón nem bírtam magammal, hogy csak ennyi volt? Többiek nem volt idejük nekem meg igen sőt kedvem is :) Dobtam egy balost és Galyatetőnek Mátrán keresztül jöttem haza. Többiek meg amerről jöttünk.
    Útközbe vettem egy nénitől 2 szem almát(edzésen csak a naturál :D még iso se), meg olcsó volt a dió és abból is anyámnak 2kg-t :DDD egy 10essel később már bántam :DDD

    Visszafelé Pásztóra volt egy 30*30as kátyú kb. vagy 25cm mély. Egy laza 60as lefelében túl közel voltam az előttem levőhöz, ő félrerántotta én meg a hátsó kerékkel telibe csaptam... szerencsére volt elég levegőm nem ütötte fel és 8as se lett benne!!!! Fulcrum Red Metal 5 :R Itthon vettem észre, hogy az egyik küllő a laza oldalról elpattant tőből :N Holnap kiderül 400ft vagy 1500ft a küllő mert hát lapított air meg stb FUUUUU.

    De amúgy olyan jó volt mélyen beleszívni a tiszta levegőbe a frissen vágott faillat ááh :) nem rontotta el a kedvem nyomtam tovább :)
    Erre jártam

    [ Szerkesztve ]

    - Mindenki hazudik! -

Aktív témák