Hirdetés

Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz KrAt #4423 üzenetére

    Én is efelé a felfogás illetve álláspont felé hajlok. Talán az a legcélszerűbb, ha azt veszem ami nekem jó. Ez gyakran nem egyezik meg az itteni emberekkel, de ez nem azért van, mert itt nem hozzáértő emberek vannak, hanem mert itt magasabban van a léc, ami nem baj, csak az én pénztárcámnak :)

    raczger:
    Én is új biciklikhez "vonzódok" csak hihetetlen, hogy mennyit esik az ára a biciklinek, ha már használt. Kb. 50%-kal. Ebben az esetben a fully biztos kiesett.

    Nos a linkelt KTM-et holnapután rohannék már megvenni, amennyiben nem 17"-os lenne a váz. Az még kisebb mint a mostani. :\ De maga a gép tényleg pöpec. Meg hát Meme.

    Xantomas:
    Megmondom őszintén nem sokat hallottam erről a márkáról. Bár ez lehet az én hibám. Hát ezt a vázcseresés dolgot szerintem hanyagolnám, vagy legalábbis ez lenne az utolsó dolog amit csinálnék. Bár kétség kívül ez a légköltségkímélőbb opció.

    De a legolcsóbb egy spd pedál+cipő hiányzik valami lenne, a saját technikád fejlesztése meg csak szabadidőbe kerül.
    Gondolom onnan valami kimaradt? Mert így nem nagyon értem.

    Mindenki:
    Én csak azért nem értem meg teljesen, hogy miért nem lehet 150k-ért egy bestubuy használt fullyt venni, mert mikor mentem a Meridával vagy a Simplonnal valami csoda jó volt. Iszonyatosan tetszett, semmi kifogásom nem volt velük. Nem értem akkor mégis mi a baj velük? Nem Fox csillapításokkal van tele? Na és? Ha jó nekem akkor mi a baj velük? Lehet, hogy egy igazi fully egy carbon vázas Hai-nál kezdődik Fox felfüggesztéssel, de arra soha nem lesz pénzem szerintem, de legalábbis most nincs. Vagy mi az ami nem jó bennük, mert nem vettem észre.

Aktív témák