Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz jozsi252 #68 üzenetére

    Na igen a Weberes brikett egy külön kategória, már ha az árát nézzük csak, akkor is. A Lidli-s brikett egy grillezőben megfelel, de Szmókerbe nem teszem. Ha kicsit tovább keresgélsz akkor kéményből is tudtál volna venni ugyanolyan jót kb harmada áron mint a Weber, nagyon megkérik a márkanév árát. A Gömb grillben is ki tudod próbálni a BBQ módszer szerinti sütést. Tehát a parázstartó rácsnak az egyik felére raksz faszenet, méghozzá az odaszánt mennyiség 2/3-át, 1/3 meg a kéménybe és az meggyújtod. A parázs mellé meg egy préselt alufólia tálcát csepp tálcának. A szénre rakod a füstölőfát, aztán a grillrácsra a parázs fölé teszel egy vizes tálat és a maradék helyre a húst. Aztán játszol a levegő adagolókkal hogy a rácshőfok max 130 °C legyen.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák