Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz hermanyi #34787 üzenetére

    8-10.000 forint és afeletti négyzetméter árakat mondanak burkolásra....csakmert annyi munka van, hogy azt gondolják ennyiért úgysem kell....és de.

    A 8ezer/ajtó nem irreállis semmiképpen...sőt igen olcsó.
    Persze gondolom ha több fakkos mahagonit kérnek azért megkéred az árát.

    amúgy félreértés ne essék, én nem sajnálom senkitől aki dolgozik, és odateszi magát, kérjen is el ennyit érte akár, megértem, hogy nem sajátmaga ellensége....de mikor egy "asztalos" aki nem csinál semmit, csak összeszerel, merthogy mindent leszabat, lefestet (én tervezem meg a dolgot utolsó szögig...csakhogy ne legyen félreértés később, mert jó részük az agyát sem tudja használni...volt, hogy a müszaki rajzot nem tudták elolvasni...vicc.), az ne akarjon 4óra munkáért 100.000 forint hasznot keresni (baráti áron)...vagy mikor mondom a kőmüvesnek, hogy a két sor üvegtégla nem párhozamos egymással, ez mégis, hogy sikerült?, hiszen szemmel láthatóan "nyilnak", akkor vonogatja a vállát, hogy hát ez ilyen lett, most mit csináljon...meg az emlitett majd a festő kijavitja hozzászólások után ne akarjon megfejni.
    de több ilyen remek történetem van....pl. kijöttek a vizesek a brigáddal (korábban felmérték a dolgot), hátra a kerthelységbe akartam vizet/falikutat....felmérték, adtak egy árat, elfogadtam, kijöttek, majd közölték, hogy nincs meg a lejtés a csatornáig, csináljak egy szikkasztot/ciszternát...ill. ők tudnak csinálni egyet +100k-ért (persze hely rohadtul nincs hozzá)...én mint full hozzánem értő felvetettem nekik, hogy mi lenne, ha csatorna részt nem vinnék le a kutnál földszintig, hanem a falban vésnének a csőnek egy részt, kis lejtéssel, és kb 6m-re onnét vinnék le földszintig....."hümmögtek" egy ideig, majd arra jutottak, hogy hát ez is egy megoldás..... :W :W ..komolyan 6-7 "mesterből" 1 tudja használni az agyát, a vizmértéket, és kb 15-ből egynek vannak (jó) ötletei...mert olyan, hogyan lehet spórolni (az elvégzendő munkán), kummantani az mindnek megy hibátlanul.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák