Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Churpik

    junior tag

    válasz driv4r #29154 üzenetére

    A "normál" delivery az a Standard Shipping. A Saver Shipping az az ECSCC számos, az olyan mintha képeslapot küldek volna Pekingből a rokonok: vagy megjön vagy nem.

    A postaköltség általában benne van az árban (Free Shipping), azzal külön nem kell foglalkozni. Ahol nincs benne ott külön feltüntetik, de azt is előre fizeted. A pénz az Aliexpresshez kerül, és csak akkor kapja meg az eladó, ha már megkaptad a csomagot és azt visszaigazoltad (Confirm Delivery, arra csak akor nyomj, ha minden rendben ment és ott a működő óra a kezeden). Általában párszáz forint a postaktsg, nem kétezerötszáz, mint itthon.

    Ha különböző helyekről rendelsz akkor bizony külön csomagok jönnek. Ez alól kivétel ha épp összefutnak a neveden valahol, egy helyen és egy időben - ez lehet a kínai oldal, az európai, de lehet, hogy az Express One is egybe teszi, ebben nem vagyok biztos. Én havi 4-5 csomagot kapok, és van, hogy két csomag egyben, egy nagyobb szürke zacskóban érkezik szépen felcímezve.

    Ha 10 megrendelés van akkor igen, érdemes az Orders-nél figyelni őket, hogy mi merre jár és mikor jöhet meg. Az Express One egy nappal korábban küld egy e-mailt az érkezésről, és a kiszállítás reggelén még egyet. A recepciósok pedig először utálni fognak, de ha kapnak valami szirszart néha (ami tetszik is nekik), akkor meg szeretni :)

    Aláírások: az ECSCC-seket nem kell, azt csak bedobja postás a ládába/recepcióshoz. Ez alól kivétel ha a pakk túl vastag és nem fér a ládába: akkor értesítést kapsz és mehetsz a postára a személyivel.
    Az Express One-os futárok nem kértek tőlem még semmit, de az is lehet, hogy ez a jatt miatt van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák