Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • br.rak

    őstag

    Datamineolt 5.0-ás Class változások, heti Cartel Market akciók.

    Mivel a fejlesztők októberig nem fognak semmi hivatalos infóval szolgálni a következő kiegészítőről, így a lelkes adatbányászok akcióba lendültek és elkedzték a PTS-en elérhető verzióból annyi spoilermentes információt kinyeryi, amennyit csak lehet. Részletek lent.

    A Jedipedia oldalán mindenki megtalálja, hogy jelenleg hogyan képzelik el a fejlesztők a classokat a következő kiegészítőben: (link)

    Zanzásítva a lényeg:

    -Jelen állás szerint, az un Base Classok ( knight, warrior, stb) megszűnnek, és már kezdésnél kiválaszthatjuk, milyen advanced class-szal szeretnénk kezdeni , hasonlóan az instant 60-as tokenhez.

    -Hogy ez hogyan fogja érinteni a meglévő karaktereke,t és esetleg lesz-e lehetőség adv. class váltásra, még nem lehet tudni.

    -Nagyon sok passzív és utility skill meg fog változni, sok összevonásra lehet számítani

    -Az un. stance-ek az aktív discipline ágnak megfelelően fog viselkedni, nem lehet már “véletlenül” tank módban pl dps cylindert használni.

    -De ennek ellenére az un. S.O.S. tankolás megmarad, mivel a tauntok már DPS módban is működni fognak, így ha a tank már “elfáradt” :d de a bossból már csak pár százalék van vissza, gond nélkül magára húzhatja egy dps Vanguard, stb

    -Élesebben szétválnak a közelharc és távolsági képességek.

    -A közelharc karakterek innentől nem használnak majd aktivációs idővel rendelkező és un channeling képességeket.( pl a ravage és force choke instant képesség lesz) A cél ezen karakterek mobilasabbá tétele….

    -A stealth képes karakterek ezentúl automatikusan álcázzák magukat.

    -A scoundler/operative páros elveszti a cover rendszert.

    -A 60 másodperces CD-vel rendelkező Droid CC kikerül a játékból

    A classokra lebontott konkrét változásokat a fenti linken olvashatjátok, de még mielőtt kialakulna a pánik , jó nem elfelejteni, hogy előzetesen a 4.0 is sok “marhaságot” tartalmazott ( pl storm/jet charge képesséet 57-es szinten kaptuk volna meg, illetve a sage/sorc mobilis dupla bubibja is eléggé a vicc kategória volt)

    A Bioware kiadott pár hivatalos soundtracket az 5. évforduló alkalmából (link)

    Heti Cartel Market változások : (link)

    -visszatértek az Explorer pakkok, amikből eshet Esstran Exports rupátciót növelő token illetve Cartel Market Certificate

    -valamint a Grand Dye, Companion Customisation és Title pakk is visszatért

    További egy hétig tart még a Bounty Contract Week, nagy valószínűséggel minden event két hétig fog ezentúl tartani.

    Jövő keddtől várhatóan visszatér a Rakghoul event, ezúttal Alderaan lesz a “szerencsés” bolygó :)

Új hozzászólás Aktív témák