Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeki

    nagyúr

    válasz Zeki #81003 üzenetére

    Belterjes, rugalmatlan és elavult cég. A vezetés a jól fizető állásokba a saját pereputtyot telepíti be. A szolgáltatás színvonala nulla. A csodát, hogy egyáltalán működik a cég, a végeken dolgozóknak kell megköszönni. Az eredményes munkavégzés legnagyobb akadálya a "szakmai vezetés". A teljes szervezetet nulláról újra kellene építeni. A vezetést, még a területen is ki kellene rúgni. A MÁV-val együtt a Magyar állam szégyene ez a vállalat.

    Előre lépési lehetőség rögtön van, ha van valakid aki előléptet,egyébként sosem. A valódi munkát semmilyen téren nem becsülik. Ha naponta hallani szeretnéd,hogy hülye vagy és semmirekellő akkor nyugodtan dolgozz itt. A munkaidő mindig több,mint amennyit beìrhatsz. Olyan,hogy túlóra,az nem létezik náluk papíron,de a valóságban minden nap van. Ellenőrök azok havonta 3 különböző csapat. Csapatonként minimum 10 ember.Kb
    olyan felesleges ellenőrzési feladatokkal,minthogy minden levélen tényleg van-e cím. A fizetés mindent alul múl... persze ha nem főnök vagy. De a mindennapi bánásmód az emberekkel az kritikán aluli. 7 évet voltam ott,de csak személyes okok miatt nem léptem tovább és akkor nagy munkanélküliség volt. Azóta is bánom minden percét. Életem nagy tévedése volt. 3 évembe telt,míg lelkileg rendbe jöttem és konkrétan tudom,hogy sok más postás is pszichológushoz meg pszichiáterhez jár a napi atrocitások miatt. A férfiak másképp oldják meg. Ott találhatsz jó sok ivócimborát.

    És a többi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák