Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    Sziasztok. Bocsanat a szomoru temaert, de kivancsi vagyok a velemenyetekre. Nem valtoztat ugyan semmi de megis megkerdezem, mert most nagyon szomoru vagyok :O

    Szoval tegnap ivartalanitasra keszulve bementunk az allatorvoshoz. Jo egy hete nem jol van a kutyam. Eloszor nem volt rontgen, csak verkep stb. Ami gyulladast mutatott, es mondta a "gyakorlo" doki, hogy valoszinu tuzeles utan visszamaradt gyulladas miatt. Mondta, hogy idos kutyaknal nem ritka ez a jelenseg de ivartalanitani kellene. Tegnap be is mentunk, ahol mar a "fodoki" volt, es egybol latta, hogy valami nem okes, mert a tunetek nem feltetlen egyertelmuek. Foleg arra lett figyelmes, hogy nagyon szapora a legzese. Tudo rontgen utan kiderult, hogy tudo daganat es sok viz van a tudejen :( Mondta, hogy van valami gyogyszer, de sajnos o mar nem ajanlja, azt mondta, hogy nem igazan fog segiteni!

    Mi a jo fenet csinaljak? Tudom-tudom, nem lehet elkerulni ami jonni fog de megis tanacstalan vagyok. Most nem latom, hogy szenvedne. Ugat, erdeklodik, fut a postas utan, viszont latom, hogy a lelegzes nem az igazi sajnos. Piheg vagy nem tudom, hogyan fogalmazzak.Annyi mindent olvastam evvel kapcsolatban tegnap ota, de hulyeseg. Allitolag tudatja a kutya, ha menni kell. Hat nem tudat o velem semmit, most is itt ulunk a teraszon, a feje az olemben es simogatom, ugyan ugy mint eddig sokszor. Emlekszem, mennyire felt az orvostol anno, de velem mar nem fel bejonni, batran jott tegnap is. Most pedig vigyem be ugy, hogy tudom megbizik bennem es altattassam el?? Azt mondta az orvos, hogy sajnos meg fog fulladni es ez bekovetkezhet barmikor, azt pedig nem szeretnem ha szenvedne.

    Szoval ki mit tenne, tudom, hogy a dontest nekem kell meghozni, de kivancsi vagyok, hogy mi a helyes :( Bocsanat, ha hulyesegeket irok, de nagyon szomoru vagyok, nagyon szeretem a kutyam.

Új hozzászólás Aktív témák