Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Olcsi

    senior tag

    válasz Lauda #5032 üzenetére

    Na álljunk meg egy pillanatra!
    Niti csak segíteni akart, erre lehurrogtátok, pontosabban Kidus lehurrogta a módszert, amiben addig eredményt látott. Nyilván mindenkinél más módszer jön be, ettől még nem kell hülyének nézni a másikat!
    Nem volt szó egy heti kajamegvonásról, meg heti kizárásról, szerintem kicsit felfújtátok és elnagyoltátok a dolgot, természetesen Nitit lehúzva! Arról van szó, hogy idejében el kell kezdeni megtanítani a kutyát, hogy ő "CSAK" a második a rangsorban. Ha ez nem megy egyszerű eszközökkel (márpedig amit látjátok nem ment), akkor el lehet kezdeni kicsit más módszerrel a kutya értésére adni a dolgokat.
    Kézrágás: ebben a korban egyértelműen játék, de ember legyen a talpán, aki meg fogja majd különbözteti a játékot a dominálni akarástól! Ráadásul onnantól - főleg egy nagyobb testű kutyánál - sokkal nehezebb lesz megmutatni, hogy ki is a főnök.
    Kizárás: teljes mértékben egyet értek vele, hogy amint rosszat csinál a kutya és elsőre nem érti meg, át kell nézni rajta. Nem hetekig! Pár óra, max 1-2 nap és rájön, hogy tőled függ, ezáltal nem akar majd dominálni. Ha igen, simán mehet előlről az egész mindaddig, amíg meg nem tanulja!!!
    Állatkínzás? Nagyon el van tévedve, aki erre ezt mondja!

    Legyszives ne gerjeszd itt az indulatokat.

    Lauda: 1 hsz-ből kiszúrtál 1 mondatot és az alapján ítélkezel?

    bedobtad az okos szoveget.

    Elárulom, hogy segítségnyújtásról beszélsz! Tudod...vannak még jóindulatú, segítőkész emberek is!

Új hozzászólás Aktív témák