Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Sziasztok,

    Ket kerdesem lenne.

    Az egyszerubb (szerintem): Gipszkarton onmetszo csavarra kellene az a gumis kupak hogy ha benyulok az ajton ne vagjak arteriat a csuklomban. Ezt egy-ket sablon gyartott revizios ajtohoz adjak, de a meretre gyartotthoz meg csavar sincs. Lehet ilyesmit kulon venni? Mar mindenhogy kerestem, de csak a ragasztokupakot dobja a nagytestver.

    A masik: Volt korabban az a sikeres glettelos posztom. Na azota megvolt a javitas ami sokkal jobba tette a vilagot azota csak 3napja flekkolom a kisebb hibakat. Viszont; a problema (de lehet csak nekem az)...
    Van a karton, 2reteg finobello, 2reteg festek (csak ugy naturban melyalapozo nelkul), majd 1reteg flekkolos reteg finobello, ezen meg ket reteg festek (ugy naturan) ami nem is fed tokeletesen, es most az altalam flekkolt javitott zizi. Jol gondolom hogy igy mar hiaba kennem ra a falfixet vagy nyugodtan mehet ra? Volt egy tenyernyi resz ahol a glettrol (ami ugye poros volt) mint a szel fol is valt a festek (ezert is kezdtem el megint flekkolni). Szoval most kenjem le valami higitott falfixszel, vagy csak kenjem telibe megint 2reteg dulux easycare-el es lesz ami lesz?


    luckyboi82:
    Ez az enyem:

    Amit kerdezel az kb a ketto otvozete. Van egy tele almennyezet dupla profilvazon, amin van 1reteg blue acustic karton. Es akkor onnan kell neked ez:


    Kek a CD60, Zold az UD30, szurke a Karton, sarga a keresztosszekoto, voros a fuggeszto. En Biztonsagi gyorsfuggesztot hasznaltam fuggesztopalcaval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák