Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • justmemory

    senior tag

    válasz Dyingsoul #139001 üzenetére

    Szia,

    ez nagyon nehéz téma, egyénenként nagyon eltérő lehet, szóval bármit ajánlani nehéz. Tegyük hozzá, hogy a matrac mellett a párna sem mindegy.
    Nekünk 10 évig IKEÁ-s matracunk volt (valamiféle szivacs), jó volt, de idővel persze kifeküdtük, stb. Párom preferenciái mondjuk, hogy sokkal specifikáltabbak, mint az enyémek, így ennek mentén próbáltunk válogatni. Abban maradtunk, hogy habszivacs legyen, és jó vastag. Ennek lett az eredménye, hogy 30 cm vastag, kétoldalasan használható matracot vettünk (egy oldal nagyon kemény, másik oldal felől valamilyen formára alakuló foam réteg + nem is tudom még mi; meg ezüstszálak, öntisztuló, és minden IS :B). Nekem mindkét fele jó volt, neki a puhább fele túl puha, a kemény fele túl kemény. Nem nagyon, csak épp annyira, hogy ne legyen jó. A tökéletes megoldás az lett, hogy a kemény felére vettünk egy olyan kvázi-fedőmatracot, ami önállóan is használható padlón, tatami-szerűen. Ehhez van olyan párnája, ami szintén kb. harmadjára lett jó. Így most erre már nincs panasz.
    Emellett a kanapéra egy másik fajta fedőmatracot vett, ha vendég aludna nálunk; azt mondja, hogy az a kombináció is úgy nagyon kényelmes neki. Láthatod tehát, hogy nagyon bonyi is tud lenni, egyéntől függ.

    --- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

Új hozzászólás Aktív témák