Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz #46372352 #45050 üzenetére

    Ésszerűen meg sem venné senki sem. De mondok mást: ebben a lakásban a padlóburkolat fele annyiból jön ki összértékben, mint amit a redőnyre költenek? Miért? Mert a műemlékvédelem a redőnyre vonatkozik, a padló meg lehet PVC. Mindkettőt meg kell csinálni, mert egy romhalmaz, de másnak kell megfelelni, de a minőségi, esztétikai kívánalmaknak is meg kell felelni. Az ablak most fontosabb, mert itt a tél és egy olló kifér a réseken.

    DeFranco-val értek egyet: én is vidékről költöztem fel és valóban az én munkaidőmben van nyitva minden, amire a ház körül szükséges dolgokat értelmes áron adja. Persze mehetnék a Praktikerbe az utolsó csavarért, csak amíg ott megveszem a 10 db-os bliszterben, addig egy szaküzletben marékra kapom ugyanazt, jobb minőségben. És ez mindenre áll, sajnos.
    Orvosi ellátás meg röhej Budapesten is, vidéken is. Egy bibis ujjamhoz az 5 sebész mert hozzányúlni. :U Egyik sem vállalja a felelősséget, ha elcseszi és egyiknek sincs annyi kurázsija, hogy merje csinálni.

    Nyilván nem publikus, de priviben többet mondhatok.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák