Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace Ventura

    addikt

    Készítettem pár képet a lakás alatti pincéről.
    Ezt szeretném szigetelni a felfelé áramló hideg miatt. Egy szomszéd ma közölte, hogy jobban jártam volna, ha belülről szigetelek, mert akkor nem kell annyi energia, hogy felfűtsem a 40 cm-es beton födémet.
    Sajnos erre már nincsen lehetőségem, mert le vannak rakva a burkolatok, egyébként sem szerettem volna, hogy 8-10 cm eltűnjön a magasságból..
    A képek ismeretében talán már objektívebben tudtok segíteni abban, hogy érdemes-e költenem rá. 10 cm vastag nikecellt tennék alulra, de félek, hogy a pincefalak, és az, hogy nincs lezárva a pince, és szabadon hűti a lépcsőházat, nem érek el semmit vele. A lakás alatt kb 50-60 nm-terület lenne, amire gondoltam.

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Asz utolsó képen van egy "szárító" helyiség. Ennek a falát is szigetelném, mert a másik felén a fürdőszobám, és a nappalim van. Mivel az zárt helyiség, ezért oda 5-6 cm-t számoltam. Nem is engedné lakóközösség,hogy olyan sok helyet elvegyek a közös tárolóból.

    [ Szerkesztve ]

    Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

Új hozzászólás Aktív témák