Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz kacsyx #16667 üzenetére

    Nem elek hitelekbol, a szuleimtol vilageletemben pontosan 0 ft tamogatast kaptam (az igazsag az, hogy inkabb tobbmillios adossagot kaptam toluk a nyakamba), vilageletemben leadoztam a beveteleim minden forintjat (jelenleg evente amit a kozosben hagyok az kb 2 db kozepkategorias vadonatuj auto ara (nem dacia duster....) mig pl a sajat kocsim erteke ennek toredeke), emelle kb a fentieken tul idoskorukra en kell tamogassam rendszeresen a felmenoimet, megsem verem a tamtamot hogy nekem ilyen olyan tamogatas meg konnyitett jatekmod jarna.

    Boven eleg lenne, ha allambacsi immar 12!!! eve nem b*szna folyamatosan vissza 2-3 evenkent a kezdopontra mint a monopolyban, mindenfele himihumi otlettel, mert o ugy gondolja aktualisan azokat kell tamogatni aki _mar_ megcsinalt az esszerunel joval tobb gyereket, nem azt aki tervezi / nem tudta evek alatt sem felmerni a sajat lehetosegeit es a takaro hosszat es ennek fenyeben _mar_ beleugrott egy 20-30 eves penzugyi konsteukcioba.

    2008 ota a 4. 2-3 eves periodikus agymenesuket elem meg, es mar felettebb felb*sz hogy mindig a kevesbe tudatos celkozonseget kitomni vagy egy jo alapotlet irdatlanul elb*szott gyakorlati megvalositasat tudjak produkalni. Megeltem mar a svajci frankos hiteles bacodasukat, a svajci frankos hitelesek kimenteset, a diakhitel kanonizalasukat, a manyup felegetest, a csok-ot, a falusi csokot, az SZJA mentesseg tiprodasukat, a babavaro hitelt, most erre jon matolcsy nagy otlete meg novake....a fa*szomat bele, de komolyan.
    Amig ok a kossuth teren otleteltek, en az allamtol elvarhato funciokat vegeztem helyettuk, vagy csaladon belul szivtam mas ember hulyesegevel es kezdhettem mindig 0rol.....es igy 12 ev utan kezdem kvara unni.Mi lenne ha szimplan hagynak a piacot mukodni es nem lopnak ki az utolso csavart is a gyarbol? Lehet akkor nem 50 ezer lenne egy kalapacs lassan es 80ezer egy wc deszka, es meg tan nem is 27% lenne a kiralyi sarc mindenen...
    A buntetotorvenykezesben sem ment fel a buntetes alol a torveny nem ismerete, a piacgazdasagban sem kellene....nincsenek (nem kellene legyenek) kivetelezett nepcsoportok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák