Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    válasz attiati #5757 üzenetére

    + olyan áron kínálnak 10-15 éves lakásokat, annyira rossz elrendezéssel, zajos helyen, hogy annyiból vadi új lakást építenek jelenleg.

    Nem teljesen ertem azt, ami az ingatlanpiacon most megy. Amit mondasz, az elvileg nem lehet igaz, mivel gyakorlatilag tovabbra sincs ujlakasepites. Ha annyibol tenyleg lehetne epiteni, akkor epitenenek, de nem epitenek. Huvelykujjszabaly alapjan, ha megindul a lakasepites, akkor a hasznalt lakasok aremelkedese is veget er.

    Nap mint nap maszkalok a Rozsadombon es kornyeken, tobb kisebb-nagyobb projektet is meghirdettek, de egyiket se kezdtek el epiteni. Van olyan, ami mar vagy negy eve all, persze ez nem is csoda, mivel az epitteto kozel egymillios negyzetmeterarat szeretne, ami vicc. Viszont ebbol nem enged.

    Aztan ott van egesz Budapest egyik legrejtelyesebb projektje, a Szemlőhegy Liget. Ezt kozel tiz eve kezdtek epiteni, jott a valsag, elsoporte az epittetot, megkapta az egeszet a hitelezo Erste. A szerkezetkesz epulet allt jo ot evet, es tavaly az Erste befejezte. Azota a 85 lakasnak talan a negyede ment el, es azokban se nagyon laknak, kihalt az egesz lakopark. 6-800k koruli a negyzetmeterar, ami a kornyekhez viszonyitva annyira nem is sok, megse kell senkinek. Itt se ertem a bankot, az epulet rohad, a kornyeket karban kell tartani, ennek ellenere nem voltak tul szivelyesek, amikor erdeklodtem, a banki hatter ellenere rosszabb hitelt kinaltak, mint mas bankok.

    Szoval vannak furcsa dolgok.

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák