Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    válasz viharhozo #6602 üzenetére

    az elmúlt időben itt a környezetemben egy rakás projekt indult újra, olyanok is, amik már évek óta jegelve voltak (még a válság idejéből). És pontosan: egymás után jelennek meg a táblák az eddig üres telkeken. Ha volt is kivárás, az pont azért volt mert jó ideje már rebesgették az Áfa csökkentést építtetői körökben. A beruházók azt mondják, hogy 25-30 millió a lélektani határ a 8-9. ker-ben az új építésű lakásoknál. Felette van egy kis megtorpanás, gondolkodás, de az 1-1,5 szobás lakásokat gyakorlatilag meg sem kell hirdetni.
    Ezeket nem azért találom ki, hogy mindenképpen vitatkozzak, ez van. :)
    Szerettem volna lakást venni itt a környéken, de amíg ez az őrület tart, addig félretettem a témát. Sőt, valószínűleg le kell mondanom a környékről, mert elmebeteg árakon mennek errefelé az új építésű lakások, sz@r alaprajzzal is. És igen, meg is veszik őket, viszonylag gyorsan.

    ja, és még egy dolog: a válság kezdetével rengeteg építész munka nélkül maradt és ez évekig nem is változott. Elvétve lehetett egy-egy hirdetésbe botlani. Pár hónapja az irodák ölre mennek a tapasztalt építészekért, de még a kezdőkért is, hirtelen annyi lett a munka. Ez azért jelent valamit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák