Hirdetés

Aktív témák

  • DrGonzo22

    őstag

    válasz anrab #1850 üzenetére

    Tegnap óta kicsit felgyorsultak az események. Meg tudtam nézni 3 különböző HDMI kábellel, HDMI-DVI átalakítóval, hátha a videokártyám HDMI kimenetele hibás. Végül ma ki tudtam próbálni egy másik PC-vel is (nvidia kártya - 8600GT, legújabb driver, stb.), ma is több kábellel, de semmi, ugyanaz a jelenség.

    Sőt ma azt is észrevettem, hogy alacsony felbontáson sem stabil a kép, nagyon közelről nézve az is remeg, föl-le villognak egyes pixelek, csak sokkal kisebb mértékben.

    Amúgy csak a HDMI van a tévére kötve. Frissen telepített win7 + legújabb catalyst, TV-n gyári beállítások visszaállítva, TV-t átállítom PC módra, de nem vált 1080p-re. Akár a windows felbontás menüjével, akár a catalyst felbontás menüjével, akár a kényszerített felismeréssel csinálom a kép ugyanolyan marad. (Amúgy érdekes, hogy az nvidia kártyás géppel 1920x1080 PC módban 60Hz-en frissít, HDMI módban 1080p-t kipipálva pedig 50Hz-en. A kép mindkét esetben ugyanolyan rossz, mint az ati-s PC-n - lehet, hogy vannak kisebb különbségek, de mivel eleve annyira rossz a kép minősége, ezeket nem lehet észrevenni.)

Aktív témák