Hirdetés

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Aktív témák

  • Dzsano

    tag

    válasz ProEvoFan #4866 üzenetére

    Szerény véleményem szerint várni kellene decemberig a vásárlással.
    Az LG 32D550 nekem épp tetszett, de most ne vedd meg, mert lehet, hogy egy hét múlva már csak 80 K lesz, és 100K a LED-es 32 -es TV-k zöme, mert beindul a karácsonyi dömping, és túltermelés van, valahogy ki kell szórni a készülékeket.
    Legalábbis remélem.
    A TV készülékeknek az ára folyamatosan megy lefelé, felfelé soha.

    A másik gondolat: bár a 32-es a "kedvenc máret" szerintem elég kicsi. Nekünk most még megvan a 69 cm-es Nordmende régi TV, annál csak széltében lenne nagyobb, függőlegesen akár kevesebb is lehet. Mi, ha már veszünk TV-t, akkor legalább 40-est veszünk, de inkább 42-est. Még az is lehet, hogy kicsi lesz egy hónap mulva.

    Szerintem, ha veszel TV-t, akkor próbálj meg hosszú távon gondolkodni, ne csak az legyen az elv, hogy "erre telik már most is" vagy "nem kell most nagyobb" vagy "kicsi a szoba" mert nem ezek határozzák meg a TV-t, hanem az, hogy 5 - 8 év mulva is élvezni fogod, és akkor is elég lesz, ha közben megjelent 20000 csilivili más típus. A Nordmende nálunk már betöltötte a nagykorúságot. :)

Aktív témák