Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1NST1G8R

    senior tag

    válasz LLaci89 #14022 üzenetére

    Magas elo miatt szerintem, bar kexksz kolleganak goldon is osszejonnek szep kis lose streakek retardalt vadbarmok es a Narniabol internetezok miatt... Ahogy sasa311 is irta kb. nalam is az a helyzet hogy az esetek legalabb 60%-ban AFK-k es trollok miatt miatt buko a meccs, es joval kevesebbszer fordul elo az hogy szoros a meccs, mindenki legjobb tudasa szerint jatszik es azert vesztunk mert siman jobb a masik csapat (amivel egyebkent semmi gond nincs, hisz ez lenne a normalis), szoval akkor en ezek szerint en is szerencsetlen vagyok...

    LLaci89: aki olyan alapveto fogalmakkal nincs tisztaban mint a lasthiteles, vagy hogy ne lopja a cs-t meg a killeket ha supportot jatszik, vagy mik a role-ok egyaltalan, annak en nem engednem meg hogy ranked meccsen jatszhasson. Szoval azt kell mondjam de igen, nagyon is komolyan gondolom hogy aki unskilled az ne jatszhasson ranked meccsen, mert kb. ugyanugy kurja el masok jatekat mint a trollok vagy az afk-zok, csak annyi a mentsege hogy ra lehet mondani hogy jajj hat szegenykem meg kezdo, nem szabad elitelni emiatt... Azert tart ott a ranked ahol, mert a jatekosok nagy resze arra nem veszi a faradtsagot hogy a jatek alapjait megtanulja, elevickel lvl 30ig 0 tudassal, mert igyis ugyis level upol, aztan kitalalja hogy o most elkezd rankedet jatszani, mert miert is ne? Joga van hozza? Van, sajnos megteheti. Ha rajtam mulna minden jatekos aki eleri a lvl30-at es rankedezni akar ki kene toltson egy legalabb 100 kerdesbol allo tesztet ami a jatek alapveteseirol szol (90%-tol mehetnenek at) es kene jatsszon minimum 5 meccset minden roleban valami itelobizottsag elott akik eldontik hogy erdemes-e arra hogy rankedet jatszhasson.

    Kanczy: politikailag korrektsegrol ajanlanam figyelmedbe George Carlin (a valaha elt legjobb humorista szerintem) eszmefuttatasat, linket sajnos most nem tudok kuldeni mert meloban vagyok de youtubon rakereshetsz ha erdekel. :)

    [ Szerkesztve ]

    Fortune doesn't favor fools.

Új hozzászólás Aktív témák