Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonCapello

    tag

    válasz sasa311 #1712 üzenetére

    Normal ELO-n az a gond, hogy a normál meccsek nagy része premaden alapul, és a rendszer úgy van beállítva, hogy premade ellen mindenképp premade kerül be, így előfordulhat, hogy alacsony szinten a premade miatt magasabb szintű ellenfelekre dob be. Nekünk is volt nem egyszer, hogy a még "kezdő" 100 wines társam ellen 1000-1200 wineseket dobált be a premadek miatt. Szóval ez a normal ELO sem mindig korrekt matchmaking szempontjából, szerintem.

    Amúgy sokkal jobb lenne, ha a rating-rendszer hasznosságon (is) alapulna, mert egy jó csapattal olyan embereket carryznek fel, akik nem érdemlik meg az adott szintet. Jó lenne ha számítana a KDR, assist, szerzett gold, ilyesmik, talán így reálisabb szintekre kerülhetnének az emberek. Nyilván, mindenkinek volt már rossz napja, carryzték már pár meccsen, sőt mindenki carryzett már mást is, de sajnos vannak olyanok, akik folyamatosan gyenge teljesítményt nyújtanak.

    Erre nagyon jó példa egy ismerősöm, aki sajnos a játék alapmechanizmusát nem tudja megérteni immáron háromszáz lejátszott meccs után, sajnos 10-ből kilencszer negatív statokat csinál "begyakorolt" championokkal, pl. Akalival, Gravessel, akikkel -elvileg- relatíve könnyű pozitív statisztikákat csinálni. A sajnálatos, hogy hiába próbálunk segíteni, egyik fülén be, másikon ki... :(

Új hozzászólás Aktív témák