Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    válasz jkrisztian #47045 üzenetére

    Szia Krisztián!
    Azt mondják ha valaki Dota után kipróbálja LOL-t annak gyerekjáték lesz. Pikk pakk meg fogsz tanulni mindent. Persze sok az egyéni dolog, azt mindenképp meg kell tanulni.
    Én 85 %-ban csak egyedül játszok, de jó lenne egy két tag mellém TS-en is. Az a baj velem én túl sok időt játszok és nem találok olyan embert aki mégegyszer ennyi ideig nyomná mint én. Max 1-2-3 meccs aztán mindenkinek más dolga van TS-en se tudnak mindig lenni az emberek. Szóval igen jó lenne valamilyen komolyabb játékosbrigádba vergődni :-)

    Kanczy:
    A sikersztori akadozik :D Mikor már csak egy win kéne Plat 1 promóhoz mindig valami történik ami miatt nem tudom megnyerni :D Akármit csinálok Szóval Plat 2 80 LP jön egy Loose. Utána egy Win. Utána egy Loose :D Most Plat 2 85 LP-n vagyok 1 napig lehet csak pihenek be se lépek a játékba... 11 Win kéne Diához, mindehhez van bő 71 napom. Az érzésem az, hogy meglesz még a szezon vége előtt bár nemtudom. 160.000 pontot nyomtam le Zyrával, úgyérzem kezdek befásulni vele lehet elő kell vennem a jó öreg Jannát akivel(ha hajlamos rá a csapat) még carryzni is tudok :D

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák