Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Yodamest #53022 üzenetére

    Igen, de mégse, mivel Fiora ulti alatt kap movement speedet, és ott van neki a Q is, míg Urgot W alatt be is lassul. De az tény, mint minden hősnél, gyakorlás kérdése. És most Urgot erőssége abban is van, hogy sokan nem tudják hogyan játszanak ellene. Én követem mindig PBE-n is dolgokat, és a hősbemutatókat is megnézem, ezért kicsit fura, mikor jön egy diamond játékos valami streambe, és fingja sincs, mit csinál az új/reworked hős.

    Jungelesek mostanság lemaradnak már szintben, mivel lassabban élednek camp-ek, illetve többiek supportként tekintenek rá: ne vigyenek kill-t. Pár hete mentem Shyvana-val, és mid-en gankeltem, elhoztam kill-t (nem tudtam volna simán átadni), majd jött counter gank, és azt is elhoztam, mivel ha nem ütöm, nem hal meg időben (2%-al éltem túl), erre nem az hogy nice, vagy valami dicséret, hanem hogy neki is adhatnék kill-t. Nem tudom, miért nem örül neki, hogy túlélem, és 2-0 csere, inkább lett volna neki egy kill, de cserébe meghalok, 1 kill jungelesnek, meg assist a lane ellenfelének.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák