Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz csipszikutya #53030 üzenetére

    A riot azt mondta, hogy a 2017. május 30. után vett rúnák ára visszajár majd. Én ebből azt szűrtem le, hogy ne nagyon várjunk IP visszatérítést a korábbiakért, inkább hextech chest meg kulcs jár majd. (illetve a rúnaoldalak ugye megmaradnak)
    Viszont ez a kipróbálás dolog jó ötlet, én adnám. Megkötés lehetne, hogy hősönként csak egyszer játszható el, vagy szezononként 3-5x például. A leginkább fair pedig az lenne, ha mondjuk a teljes ár 10-20%-áért kipróbálhatnád, és ha tetszik, ezzel csökkentett áron megvehetnéd. Drágább skinnél ez mondjuk sok, de a riotnak is meg kell érje. Jelenleg az IP boost ad még lehetőséget skin kipróbálásra, csak az random sajnos. Aztán a 3 visszatérítés is segíthet olyannak aki ritkán vesz, és nagyobb befektetést akar megnézni. A riot-nak is meg kell érje a dolog, hiába nem fair, de ha minden skin megtekinthető lenne in-game, visszaesne a vásárlás.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák