Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balint82

    senior tag

    válasz csubi82 #19696 üzenetére

    Itt csak az a kérdés, hogy mit értünk bolti ár alatt.

    A LEGO store árak az egekben vannak, a S@H árak szintén, gyakorlatileg ezekről a helyekről csak és kizárólag akkor éri meg vásárolni, ha van dupla vip pont, ajándék és/vagy leárazás; ugyanis döbbenetes áraik vannak.
    Hirdetek én is egy csomó Lego-t minimálisan, de bolti ár alatt - ajándékok, extra pontok és leárazáskori vásárlás miatt tudom így adni. Sok esetben a kutyának sem kell (75175 és 75152 SW, 76026 SuperHeroes szetteket hónapok óta nem tudom eladni)...

    Nem hiszem, hogy az FB csoportok/"bolti" ár alatti értékesítés nagyon érdekelné a Lego-t, hiszen ők így a megfelelő Marginnal adják el a viszonteladónak a terméket. Onnantól, hogy ők kinek és mennyiért adják, szerintem pont tojnak bele a billundiak/Lajos utcaiak.
    Az meg, hogy elég sokan dolgozói boltos készleteket árulnak (jó nagy sárga matrica van rajtuk), az annak köszönhető, hogy sok magyar Lego munkavállaló nem LEGO-ra, hanem élelemre és fűtésre gyűjt - teszem hozzá sajnos :(((.

    A fenti esetben nem az árakkal van gond, hanem, hogy a fickó/üzlet megjelenés előtt hirdeti (?) és adogatja (?) el a Legokat - nem néztem , de lehet, hogy már le is vette a fotókat a FB-ről.

    [ Szerkesztve ]

    Google Pixel 4a

Új hozzászólás Aktív témák