Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz qqzs #26901 üzenetére

    Jajj!
    Az én kislányom is 5 és fél éves. Simán várta a Venom-ot, a trailert ezerszer megnéztük, a végét vele együtt mondta. :) Az Avengers Hulkbuster jelenetét kezében a nagy Hulkbuster LEGO-val nézte, imádja Hulk-ot, a Ninjago-ban pedig inkább Garmadonnak "drukkol" és nem a ninjáknak. Most éppen a 2. évad Nexo Knights-ot nézi és a "kedvence" Jestro. Látott 5 Star Wars filmet és Dart Vader-t "csipázza". Továbbá Thanos "tetszik" neki, bár ő azért, mert lila. :)
    Kiválóan a helyén tudja kezelni ezeket a dolgokat. Rengeteget beszélgetünk vele a jó és a rossz karakterekről és mindig elmondjuk, hogy ezekben a sztorikban a rossz miért/mitől rossz. Mondjunk ez nálunk anya és apa szakmája is. Jó ezeket tisztázni a gyerekkel, hogy nincs miért félnivalója attól, amit ezekben a fikciókban lát. A kukázós bácsit is tudja, mit/miért csinál(t), hogy került oda.
    Magyarázzátok el neki, meg fogja érteni. Legyen előtte tiszta, hogy ezek a filmbéli karakterek nem léteznek, de az életben sokszor előfordul az a rossz, amit képviselnek. A miénk is fél még dolgoktól, de ilyenektől nem. Az injekciótól viszont valami miatt igen. :) Az Óriásláb fia mesét pl. csak addig néztük, amíg le akarták oltani erőszakkal. És később elmondta, hogy valójában csak azoktól az emberektől fél, akik a másik embert bántják, mert szörnyek nem léteznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák