Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz balint82 #35704 üzenetére

    Búék mindenkinek!

    Ugyan már launchkor megjött a Super Mario kezdőszett, de csak most raktuk össze karácsonykor - a 3 éves gyerek jobban élvezi, mint én, ő simán eljátszott vele 20-30 perceket (igaz a pályaépítés még nem megy neki, de nagy örömmel megy végig a pályán).
    Ami nem tetszik, hogy Mario hátulján a bekapcsológombról a fehér festék egy részét sikerült 4-5 nap alatt lekoptatnia.

    Akkor idén sem sok mindent fogok venni a shopból (igaz 2-3 tétel a listámon van - pl. book shop, pirate bay, a gyereknek valamilyen city vonat-, amit kivezetés előtt be akarok szerezni, de egyre inkább a gyereknek vásárolok).

    Viszont annyiból örömtelien indult az év, hogy rögtön sikerült pár dolgot jó áron megvenni, szerintem az idei évre ki is merítettem a szerencsémet akciós legovásárlás terén :)
    Az egyik vidéki Müller ahova járunk néha rokon látogatás során sajnos bezár, és előző héten -20% volt mindenre, most pedig már -30% - persze elég magas árakkal dolgoznak, így kb. az amúgy is akciós dolgokat vettem meg, ezeket sikerült többet között (volt még pár polybag is, de azokat annyira nem érdekesek):
    60265 - 14552 (ahogy nézem ez a mélytengeri kutatóbázis elég kevés helyen kapható - lehet, hogy hamarosan kifutna? :F -, így különösen örülök neki)
    71367 - 6072 (arról letettem, hogy minden Mario kiegészítőt összegyűjtsek, de ami tetszik és jó áron lesz, azt be fogom szerezni)
    10071 - 3922 majd 3493 (ez ugyan nem best buy, de nagy szürke alaplapunk még nem volt, és így legalább nem kell máshonnan rendelni)
    És a végére hagytam a legjobbat:
    10263 - 15610 - Itt a listaár valami 33 ezer körül volt kiírva, de úgy számolgattam, hogy még így is árukereső ár alatt vagyunk a 30% kedvezménnyel, viszont a kasszánál jött a meglepetés, hogy csak 22300 az ára (gondolom így az utolsó héten inkább folyamatosan pakolnak és nem az árakat cserélgetik a dolgozók), és abból még lejött 30% :DD Szóval ennek a készletnek nagyon örültem, a gyerek amúgy is tűzoltó/rendőr/építkezés/minden egyéb mániás, így ez a téli tűzoltóság nagyon jó ajándék lesz neki (most karácsonykor is tűzoltóságot raktunk össze, a 60215-öt), igaz jó eséllyel csak jövő télen rakjuk össze. Illetve ez az első winter készletünk, a régieket nem tervezem horror áron összegyűjteni, de amik ezután jönnek majd ki, azok között ha lesz érdekes, akkor azt tervezem, hogy beszerezzük majd.

Új hozzászólás Aktív témák