Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    Nem igazán követen a legó híreket napi szinten, ezért aztán most reagálok 1-2 dologra, ami engem első sorban érdekelt; Technic vonalról.

    Az első az a Mercedes, 4x4-es 42129-es kódszámú "veszedelme". Őszintén szólva 100k+-ért ez minden, csak nem instant buy (természetesen nekem nem az). Lehet, csak engem lep meg, mennyire el vannak a legó háza táján szállva az árak, de ez ennyi pénzt nem ér meg. Tök jó, hogy lehet távirányítani, de túlzónak érzem a 300 euros összeget. Inkább másba ölném ezt a pénzt...

    A 42128-as Heavy-Duty Tow Truck: ez már jóval jobb árban van, közel annyi darabszámmal, mint a Merci... egész pofásan is néz ki. Jóval elképzelhetőbbnek tartom, hogy ez fog a polcomra kerülni.

    A Ford F-150 alias 42126: Tetszik a formája, a színe, a gumik, úgy a kidolgozottsága is, de ennyi pénzért akkor is többet várnék el. Gyenge 1000 darab, 50k-ért. Nem én mondtam ezt, de egy Land Rover nagyságút simán elviseltem volna, hasonló kidolgozottsággal, ugyanezért a pénzért, ha már Defender is ennyibe kerül. Valószínű semmi építési malőr nem lesz benne, de a lámpái pl. lehetnének rendes legó elemekből... mindegy, tetszik a készlet, de max. valami jó akció révén bírnám rávenni magam a megvételére.

    A 3 közül a Tow Truck-ot választanám, nekem az érné meg legjobban ár/érték arányban.

    Persze, tudom, hogy a Ferrari is ennyibe került, két oldalnyi matricával, meg stb..., de azért elgondolkodtat és eszembe juttatja, hogy anno miért álltam le a legózással. Az ára miatt. Gyakorlatilag közel 60-ért alig 1000 darabos készleteket kapsz, egy motorizálásért pedig majdnem megduplázod egy készlet árát... nekem annyira nincs ínyemre. Oké, van, ami jó árban van, de amint látom, egyre ritkább és félek, hogy kihalóban van. Bár lehet csak nekem vannak ilyen hülye anyagi fortélyaim.

    [ Szerkesztve ]

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák